CONTACT

S.C. CRISTAL SERVICES GROUP S.R.L

J02/2414/2006

CUI RO 20124542

Comanda Scroll UP

Sediu Social

Al. Ulise 7, bl. Y12, sc. C, ap.5

Arad - Jud. Arad

Cod Postal 310422
   

Punct de lucru

Str. Sadinei, nr. 1, sector 6,

Bucuresti Cod Postal 060623

Scroll UP

SC Cristal Services Group SRL - Pagini Aurii

office@dezinsectieinbucuresti.ro

SERVICIILE NOASTRE

CRISTAL SERVICES GROUP

 

Prestari servicii dezinsectie, deratizare, dezinfectie si deparazitare in Bucuresti si in toate judetele tarii

SC Cristal Services Group SRL_logo

DEPARAZITARE

 

Deparazitarea este procedeul de distrugere a parazitilor.

Din categoria parazitilor fac parte urmatoarele insecte: puricii, paduchii, plosnitele, capusele.

Puricele este o insecta parazita hematofaga de talie mica, de culoare cafenie  avand membrele posterioare adaptate pentru sarit.

Aceste insecte sunt lipsite de aripi  cu  aparatul bucal de forma tubulara adaptat la hranirea cu sange de la gazdele lor.

Puricii sunt insecte cosmopolite, paraziteaza mai multe specii de animale si traiesc pe corpul gazdei mai multe saptamani.

Intr-o perioada de 1-3 luni, o femela depune peste 1500 de oua in mai multe ponte, in blana animalelor, pe podea, sol sau pe obiecte.

In majoritatea cazurilor puricii sunt doar o pacoste pentru gazdele lor dar unele persoane si animale sufera o reactie alergica la saliva puricilor producand eruptii.

Intepaturile puricilor au ca rezultat formarea unei zone umflate si usor ridicate care produce senzatia de mancarime si are un singur punct de muscatura in centru.

Totusi puricele poate transmite boli cum ar fi tifosul si devastatoarea ciuma bubonica, transmise intre rozatoare si om.

Aceste insecte au un alt ritm de dezvoltare si de reproducere si un sistem imunitar mult mai dezvoltat decat al celorlalte insecte; de aceea operatiunea de deparazitare este diferita prin modul de aplicare a substantelor, acestea pulverizandu-se in strat grosier pe intreaga suprafata plana si pe portiunile verticale aflate la cel mult 1 m de la sol, inclusiv pe toate obiectele aflate in zona deparazitata (covoare, mochete, tapiterie, lenjerii, saltele etc.)

Parazitii sunt insecte foarte mici, ce se hranesc in special cu sangele omului sau al animalelor acestuia. Printre cei mai cunoscuti paraziti se numara: puricii, paduchii, capusele si plosnitele.

Deparazitarea se realizeaza in doua etape la interval de 7-10 zile (perioada de eclozare) pentru a distruge si puii parazitilor.

              Este mai usor sa previi decat sa combati!

Parazitii pot cauza probleme de sanatate grave sau chiar fatale in unele cazuri.

In cazul in care aveti totusi probleme cu parazitii, iar gradul de infestare este peste mediu, nu ezitati sa apelati la profesionisti.

Problema parazitilor nu este una care trebuie tratata usor sau cu indiferenta, intrucat sanatatea dvs. sau a familiei poate fi pusa in pericol. 

SC Cristal Services Group SRL - Deparazitare